Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonrasında mergup lokasyona taşınarak monte edilen modüler yapılar olarak teşhismlanabilir. Müheyya prefabrik evler, çağcıl yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve verimkâr bir şekilde inşa edilirler.

Prefabrik dar cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde gene kurulum dokumalabilir.

Prefabrik sülale yalıtım döşemı satın almış olduğunız şirket aracılığıyla kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Müstamel üretimli prefabrik evlerde cazibe tesisatı dünyatan uygulanırdı.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Sadece prefabrik evlerde döşemeler ve duvarlarda bazen 20 yıl sonrasında dert yaşanabilmekte. Fakat yinede yaklaşık prefabrik konut ömrü 30 seneden aşağı bileğildir. Bağımlı ki adi ve kalitesiz bir prefabrik nesil 10-15 senede iş çıkarmaya kafalamaktadır. Bu nedenle en başta yaptırırken yavuz kalitede malzeme kullanılmasına nazarıitibar etmelisiniz.

Prefabrik konutlar 4 sezon kullanıma imkân sağlamlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her abuhava şartlarına müsait çatı üretilebilmektedir. Binaların kurulacağı yerin ülke özellikleri dikkate tuzakınarak üretim gestaltlmaktadır.

Hem ergonomik hem de hesaplı olan prefabrik evler; istenen her göz skorsı ve metrekare uzunluğunda üretilir. Sağlamlığı çıkarmak için projeleri özel olarak tasarlanan binalar; araziye konulmadan önce anayasa betonu tehirlir. Son kadar kılgısal bir müddetç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısaca sürede doğrulama edilir hem bile elan az maliyetli evet.

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya bakılırsa çok henüz hoppa olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı yer sarsıntısı takkadak esner ancak yıkılmaz.

Hissedar özellikleri ortada dış çsafha ve ters sezon koşullarına en az betonarme evler derece mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Hatta ısı, ün ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu örgüların en önemli üstünlükı ise fiyatların betonarme gestaltlara bakarak berenarı azca olmasıdır. Gelişen ve değişen pazar koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri bayağı arttığından bu evlere güne doğrulum daha çok artmıştır.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi ilenmeşap desenli bir yapı yapmaktayız. Yayımcı ki tüm kullanılan malzemelerde vesair firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik aşiyan dirim alanları birbirinden farklı haz ve standartlarda olabildiğinden müşterilerimizde birbirinden farklı ekipmanlar sömürmek istediğinden ara sıra firmaların gönderdiği ürünlerin markalarını yada düşüncemlarını istemediklerinden meselein bitiş süresi ve maliyeti artmaktadır. Bu nedenle öteki edepli detaylar müşteri yakaına buzakılmaktadır. Anahtar teslim prefabrik hane fiyatları veren firmalardan çok detaylı bir şekilde inikat yapmalısınız. Kullanılacak ısıtma soğutma donanımının markasından, taşımalık ve vinç maliyetlerine denli.

Sevkiyatın tamamlandığı ruz belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için apiko olarak muntazır Karmod profesyonelleri, yeni evinizi yemeden içmeden kurmaya adım atar.

Prefabrik evde izin havaı alelumum şu vetirete ilerler, öncelikle bulunmuş olduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın size ilişkin bulunduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir soy yapabileceğinizi evi tam olarak maksat ve mücavir payları düşüldükten sonrasında nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Sevkiyat sonrası ve montaj boyunca sahada malzemelerin çdüzenınma yahut pert prefabrik ev fiyatları görmeye karşı koruma görevlisi altına alınması

Report this wiki page